Algemene Datingsites online daten met parship

Geschreven op September 8th, 2014 | door Marianne Jansen

0
Parship, een kwalitatieve en serieuze datingsite Marianne Jansen
Profielen
Gebruiksgemak
Succes percentage
Kosten
Lay-out
Man/vrouw verhouding

Summary: Waarom Parship zo geweldig is? De psychologische test gecombineerd met een ontzettend goed systeem brengt mensen ontzettend snel bij elkaar. Los daarvan is het gratis uit te proberen! Zeker de moeite waard.

4.5


User Rating: 3.6 (1 votes)

Parship

Een bekende datingssite is Parship en dat is niet voor niets. 33% van de leden vindt hier snel een relatie, dat is een hoog percentage in vergelijking met andere sites. Op veel datingsites zijn een veel leden niet op zoek naar een relatie, maar naar een spannend avontuurtje. Op deze site merk je echt dat de meeste mensen serieus en actief op zoek zijn naar een leuke man of vrouw.

Probeer het gratis uit

Een groot voordeel van deze datingsite is dat je het gratis uit kunt proberen. Daarnaast kun je ook een gratis uitgebreide persoonlijkheidstest doen. Het beantwoorden van de vragen duurt zo’n 10 minuten en daarna worden er matches bij gezocht. De matches zijn erg nauwkeurig en sluiten aan op jouw persoonlijkheid. Bij sommige sites waar ze online dating aanbieden moet je aan bepaalde eisen voldoen, bijvoorbeeld hoogopgeleid zijn. Bij Parship is dat niet het geval, voor iedere doelgroep is er wel een match.

Verhoudingen mannen en vrouwen
Het is wel zo handig als er een evenwichtige balans is tussen het aantal mannen en vrouwen. Nu is dat bij deze site goed het geval. 48% van de leden zijn mannen en 52% van de leden zijn vrouwen. Het viel ons op dat er veel mooie vrouwen en mannen op staan in elke leeftijdscategorie. De meeste leden zijn tussen de 30 en 55 jaar. Maar ook als je buiten die leeftijdscategorie zoekt zijn er genoeg juiste matches te vinden.

Overzichtelijkheid
Ten opzichte van andere online dating sites is deze site erg overzichtelijk. Ook als je nog niet zo bekend bent met online dating is dit zeker een goede site om te starten. Je kunt gemakkelijk je profiel aanpassen en contact maken met mooie vrouwen en mannen.

Kosten

De online datingsite is misschien niet één van de goedkoopste ten opzichte van andere sites, maar op de langere termijn waarschijnlijk wel. Doordat deze site wat duurder is, is de kans ook een stuk hoger dat de mensen op zoek zijn naar iets serieus. Bij veel andere aanbieders zijn de kosten lager en zijn de mensen dus ook minder serieus en actief op zoek. Het resultaat is dan waarschijnlijk dat het meer tijd kost om een leuke date te hebben, waardoor je langer ingeschreven bent en uiteindelijk ook meer geld kwijt bent. Schrijf je je in bij deze site, dan is het eerst even een investering maar later pluk je daar de vruchten van. En daarbij kun je het natuurlijk eerst gratis uitproberen. Is het dan toch niets voor jou, dan schrijf je je gemakkelijk weer uit zonder dat je ergens aan vast zit.

Dus ben jij op zoek naar een leuke date en durf je het avontuur aan te gaan? Dan raden we je zeker Parship aan! Het is kwalitatief een goede site en die opmerkelijk meer te bieden heeft dan andere sites. Je probeert het gemakkelijk gratis uit en je ontdekt al snel of het iets voor jou is.
Over de schrijfster

Hallo! Ik ben Marianna en ik schrijf voor de redactie van DatingsitesWijzer.nl. Ik onderzoek alle datingsites en hou je op de hoogte van het laatst gerelateerde nieuws.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑