Algemene Datingsites datingsite lexa homepage

Geschreven op September 4th, 2014 | door Marianne Jansen

0
Lexa – Betrouwbaar en makkelijk daten! Marianne Jansen
Profielen
Kosten
Datingsite
Gebruiksgemak
Succes
Verhouding man/vrouw

Summary: Waarom geeft onze redactie Lexa zo'n goeie beoordeling. Het aantal aangemelde profielen, de man/vrouw verhouding en de gewonnen internet prijzen zijn onze grootste argumenten!

4.5


User Rating: 3.8 (1 votes)

Lexa datingsite review

Nu je op zoek bent naar een online datingsite kom je waarschijnlijk al snel uit op Lexa. Dit is namelijk de datingsite die je constant hoort op de radio, op de televisie voorbij ziet komen en al 4 keer op rij uitgeroepen is tot beste datingsite van het jaar. Maar is dit ook echt zo? Lees verder om te zien of deze datingsite een optie is die jij kunt overwegen. Wij stellen ze namelijk erg goed op de proef.

Het aanmeldproces

Het aanmelden is ontzettend eenvoudig en snel. Vanaf het moment dat je op de homepage je gewenste gebruikersnaam en zoekopties aangeeft kun je al beginnen met het creëren van je profiel. Denk hierbij aan het toevoegen van persoonlijke details, foto’s en een aantrekkelijk geschreven stukje over jezelf. Een goeie foto en een pakkende persoonlijke omschrijving is vaak al de helft van het werk. Op deze manier zien we erg vaak terug dat mensen meer benadert worden en zelf niet meer opzoek hoeven naar een geschikte relatie partner.

datingsite lexa homepagevoorkeurpagina lexavul jouw profiel in bij lexaop zoek naar leden datingsite lexa

Categorieën

Binnen Lexa kun je ook nog selecteren op bepaalde categorieën. Denk hierbij aan hoger opgeleiden, regulier of homo sexueel. De gay versie van Lexa staat echter geheel los van de reguliere datingsite versie. De filter functie gaat zo ontzettend ver dat je zelf helemaal kan aanpassen als je daar zin in hebt. Wij hebben zelfs zo ver gefilterd dat profielen bij ons dicht in de buurt beschikbaar kwamen!

De kosten en een gratis profiel

Het belangrijkste wat je moet onthouden is dat het aanmelden bij Lexa compleet gratis is. Jij kunt tot op zekere hoogte zelf beslissen wanneer jij betaald lid wordt of niet. Uiteraard kun jij niet onbeperkt gebruik maken van alle services die Lexa aanbiedt met een gratis profiel. Maar naar onze mening kun je wel een goed algemeen beeld krijgen wat je hier kunt bereiken en of je hier uiteindelijk die mooie vrouwen of mannen kunt vinden waar je altijd al naar opzoek was. Meld je lekker gratis aan en ervaar zelf het zelf.

Tags: , , , , ,


Over de schrijfster

Hallo! Ik ben Marianna en ik schrijf voor de redactie van DatingsitesWijzer.nl. Ik onderzoek alle datingsites en hou je op de hoogte van het laatst gerelateerde nieuws.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑