Algemene Datingsites e-darling serieus online daten

Geschreven op September 10th, 2014 | door Marianne Jansen

0
E-darling – Serieus online daten! Marianne Jansen
Profielen
Gebruiksgemak
Succes percentage
Aantal dates
Overzichtelijkheid
Kosten

Summary: E-darling is in onze ogen een hele goeie optie als je op zoek bent naar een serieuze relatie. Het fijne is dat het internationaal actief is en daardoor dus een goed systeem heeft opgebouwd over de jaren heen.

4.2


User Rating: 3.6 (1 votes)

E-darling

Je mening geven over een gratis datingsite is niet zo eenvoudig. Ze lijken over het algemeen erg op elkaar en de bedoeling van de site is natuurlijk niet altijd even duidelijk. Het uiteindelijke doel is vaak toch het duimkruid van een betaalde inschrijving, die dan natuurlijk lang moet gaan duren. Succes verzekerd, voor de eigenaren van de datingsites.

Ervaring

De ervaring leert ons voorzichtig te zijn, vooral omdat datingsites bedoeld zijn om een partner te vinden en daar een toekomst mee op te bouwen, dat is geen sinecure. Dus gaan we vrolijk op zoek naar een nieuwe ervaring op het gebied van dating, en e-darling springt er dan toch een beetje uit. Het zoeken van een partner via het internet kan mensen samenbrengen met heel verschillende levensverhalen. Mensen die elkaar in het normale dagelijkse leven niet tegen zouden komen, omdat hun werelden te verschillend zijn, zijn op het internet wel vaker lid van dezelfde sociale websites en zelfs van groepen binnen die sociale websites. Door een hobby of liefhebberij kennen ze elkaar tegenwoordig dus wel. Dit is een site die wel de nadruk legt op de hobby’s en liefhebberijen van hun cliënten, en kan daardoor een betere successtory laten zien dan veel andere sites. Een min of meer wetenschappelijke benadering bij het samenbrengen van mogelijke partners, zorgt ervoor dat ook veeleisende singles hun beste match kunnen vinden.

Details

Dat daarbij meer gelet wordt op details, die overigens voor de aanstaande partners vaak onbelangrijk lijken omdat ze zo bekend zijn kan het grote pluspunt zijn van e-darling. Zeker is dat er veel meer aandacht besteedt wordt aan de cliënten, door middel van e-mails, telefoontjes en presentjes, zoals gratis bioscoopkaartjes. De details die de mensen vaak zelf niet meer voor belangrijk houden, zoals persoonlijkheid en karakter, werk en manier van leven, kortom de gevolgen van de geschiedenis van het leven, maken wel de persoon tot wat hij of zij is. Twee mensen voor het leven bij elkaar brengen zonder aandacht te besteden aan die levensgeschiedenis is welhaast onmogelijk. Natuurlijk zijn er verschillen in persoonlijkheid, tegenstellingen zelfs, maar is dat niet juist wat we zoeken in een partner, aanvulling en completering? En juist omdat de details voor de aanstaande partners zo onbelangrijk lijken is er hulp nodig bij het vinden van een partner.

De geschiedenis

Vroeger was alles eenvoudiger. Het zoeken naar een partner voor het leven werd bepaald door je omgeving, waar en hoe je opgroeide. Je ouders hadden meestal een grote invloed op welke mensen je ontmoette en hoe goed je die mensen leerde kennen. Ongemerkt of toch niet helemaal ongemerkt, het koppelen van jonge mensen is eigenlijk al zo oud als de mensheid. In de meeste families in ons land was er wel een oom of tante, meestal natuurlijk een oom en tante, die zich bezig hield of hielden met het bij elkaar brengen van mogelijke partners binnen en buiten de familie. In veel landen is dat vaak nog het geval. De familieverbanden zijn in de loop van de tijd echter minder sterk geworden. Daar staat tegenover dat het internet veel sociale functies van het gezin en van de familie heeft overgenomen. Naar een gratis datingsite als e-darling gaan is dus niet vreemd, het is de voortzetting van de geschiedenis.


Over de schrijfster

Hallo! Ik ben Marianna en ik schrijf voor de redactie van DatingsitesWijzer.nl. Ik onderzoek alle datingsites en hou je op de hoogte van het laatst gerelateerde nieuws.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑